1.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون

دوره 9، شماره 2، مرداد 1399، صفحه 55-65
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده

2.

مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی

دوره 3، شماره 2، مهر 1396، صفحه 57-67
سید ولی حسینی؛ آریا باباخانی لشکان؛ امین اوجی فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب