1.

اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei و نانوذرات نقره بر شاخص‌های رشد و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 73-90
روح الله شیخ ویسی؛ طاهره باقری؛ حبیب الله سنچولی؛ سید علی اکبر هدایتی

2.

بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول‌های آبشش و کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت‌های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 111-132
الهه چهارده بالادهی؛ علی اکبر هدایتی؛ حامد کلنگی میاندره؛ طاهره باقری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب