1.

اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 69-88
ایمان زارع حقیقی؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی

2.

اثرات نانوذرات سلنیوم بر برخی آنزیم‌ها و فراسنجه‌های بیوشیمایی مایع اسپرمی مولدین نر قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 11، شماره 4، اسفند 1403، صفحه 107-131
جواد مهدوی جهان آباد؛ ابوالحسن راستیان نسب؛ سیدحسین مرادیان؛ محمدمیثم صلاحی اردکانی؛ سید عبدالحمید حسینی؛ اسماعیل کاظمی

3.

اثر تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر شاخص‌های تولیدمثلی ماهی مولد نر قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 63-82
اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سیدعلی جوهری؛ زهرا قاسمی

4.

اثر تغذیه کوتاه مدت ترکیب زردچوبه ( Curcuma langa) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر فراسنجه‌های خونی، ایمنی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 49-78
سیده میترا عقیلی؛ فرید فیروزبخش؛ سارا حق پرست؛ ایوب فرهادی

5.

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

6.

اثر سه روش تجویز باکترین دوگانه استرپتوکوکوزیس/ لاکتوکوکوزیس بر ایمنی اختصاصی و بیان ژن‌های IL-6 و IgM در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 123-146
مجتبی علیشاهی؛ مصطفی حلیمی؛ مسعود قربانپور؛ محمد رضا تابنده

7.

بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 11-24
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

8.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 71-82
سامیه کتوکی؛ حجت الله جعفریان؛ حسنا قلی پورکنعانی؛ پونه ابراهیمی

9.

تاثیر پروسل به تنهایی و در ترکیب با Lactobacillus plantarum و Lactobacillus pentosus بر شاخص‌های بیوشیمیایی و برخی آنزیم های اکسیداتیو سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 85-102
تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد کاهدی؛ سیده پروا موسوی؛ محمدرضا تابنده؛ هدی لب آبیان؛ صادق رباط کریمی

10.

تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37
الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

11.

تاثیر سطوح مختلف نانوذرات سلنیوم بر برخی شاخص‌های تولیدمثلی در مولدین نر ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 113-132
جواد مهدوی جهان آباد؛ ابوالحسن راستیان نسب؛ علیرضا قائدی؛ رقیه محمودی؛ محمدمیثم صلاحی اردکانی

12.

تاثیر محافظت‌کنندگی مکمل‌های تغذیه‌ای ویتامین E و نانوسلنیوم بر کارایی رشد و شاخص‌‌های خون‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت زیر کشنده آمونیاک

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 95-122
عافیه ناظر؛ محمد هرسیج؛ سیده آیناز شیرنگی؛ حسین آدینه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب