1.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium ) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 95-117
رضا نهاوندی؛ علی صادقی؛ میثم سبزه؛ سجاد پورمظفر؛ سعید تمدنی جهرمی؛ محمد خلیل پذیر؛ کیوان اجلالی

2.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) بر رشد، تغذیه، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 61-78
سراج بیتا؛ پریا اکبری؛ فرزانه سلطانپور

3.

بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 29-45
حسین گورانی‌نژاد؛ نرگس جوادزاده؛ مجتبی علیشاهی

4.

تاثیر افزودن پروتئین های کازئین و زئین به رژیم غذایی بر برخی از شاخص‌های تغذیه‌ای و ایمنی‌شناختی Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae)

دوره 8، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 25-39
مریم قاسمی؛ جلال جلالی سندی؛ آرش زیبایی

5.

تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 71-83
سامان درویشی؛ حسین خارا؛ محدثه احمد نژاد

6.

تأثیر مکمل‌یاری سین‌بیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیم‌های دخیل در دفاع آنتی‌اکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 111-122
سراج بیتا؛ مهین سرحدی پور

7.

تاثیر مکمل خوراکی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر عملکرد رشد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، آذر 1400، صفحه 67-88
سید رحیمه رضوی امری؛ حسنا قلی پور کنعانی؛ محمد فرهنگی؛ حسین آدینه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب