تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 734 |
تعداد مقالات | 6,905 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,730,226 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,648,143 |
1. | اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال | |
دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 27-37 | ||
مجتبی کریمی؛ مقصود بشارتی؛ اکبر تقی زاده؛ رشید صفری | ||
2. | اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی | |
دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-97 | ||
مقصود بشارتی؛ معصومه نیازی فر؛ ذبیح اله نعمتی | ||
3. | اثر هوازدگی علوفه قبل از سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی، پایداری هوازی و جمعیت میکروبی قبل و پس از باز کردن سیلاژ ذرت | |
دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 89-99 | ||
رسول طوسی؛ جواد بیات کوهسار؛ موسی وطن دوست؛ فرزاد قنبری | ||