1.

ارزیابی تاثیر غلظت‌های زیر حدکشنده دیازینون و آندوسولفان بر پاسخ بویایی تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) انگشت‌قد با استفاده از محرک‌های بویایی

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 79-97
سید حسین نبوی؛ بهروز ابطحی؛ ولی اله جعفری شموشکی؛ رسول قربانی

2.

ارزیابی یک روش کچرز اصلاح‌شده جهت استخراج دیازینون و ادیفن‏فوس از دو خاک‏ مختلف شالیزارهای برنج با استفاده از HPLC-UV

دوره 7، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 13-28
احسان ترابی؛ خلیل طالبی جهرمی؛ احمدعلی پور بابایی؛ مسعود احمدزاده

3.

بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 85-93
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان؛ آزاده صنعی

4.

تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 59-68
زینب حنایی کاشانی؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید زادمجید؛ محمد مازندرانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب