1.

Effect of extraction methods on the antioxidant properties of water hyacinth, Eichhornia crassipes

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1403
Alireza Rabiepour؛ Aria Babakhani؛ Eshagh Zakipour Rahimabadi

2.

پپتیدهای ضداکسایشی استخراج شده از آبزیان: شناسایی، خالص‌سازی و مکانیسم اثر‌گذاری- مقاله مروری

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 99-122
مهدی نیکو؛ ثنا ربیعی؛ مسعود رضایی؛ محمد خضری

3.

خواص آنتی‌اکسیدانی فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum tenerrimum ) و توانایی آن در مهار آنزیم پلی‌فنول اکسیداز میگوی وانامی

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 103-119
سعید گرگیج؛ سلیم شریفیان؛ مهران لقمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب