1.

اثرات ضدباکتریایی پلی‌پپتید EC-hepcidin1 در مهار باکتری Streptococcus iniae در کشت‌های سلولی اولیه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 83-104
زهره قدسی؛ محمدرضا کلباسی؛ اشرف محبتی مبارز؛ پروانه فرزانه

2.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌باکتریایی جلبک قهوه‌ای Iyengaria stellata جمع‌آوری شده از سواحل خلیج فارس

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 43-57
عصمت محمدی؛ بهاره شعبان پور؛ معظمه کردجزی

3.

پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 87-106
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ مازیار کمالی؛ فاطمه بای

4.

فلوروتانن استخراج شده از ماکروجلبک‌های قهوه‌ای به عنوان یک منبع جدید آنتی‌اکسیدانی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 69-94
سپیده بابائی ماهانی نژاد؛ مرتضی یوسف زادی؛ سولماز سلیمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب