1.

Microbial composition of livestock buildings is the basis for the creation of a biological preparation to stabilize the microbial background

دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 381-393
Aikumys Zhumakayeva؛ Rakhimtay Tleulessov؛ Zhanar Bakisheva؛ Mereke Tokayeva؛ Sairan Dyussenov؛ Indira Akzhunussova

2.

اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 23-32
سمیه مهدی زاده؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب