1.

اثر دگرآسیبی خارشتر (L. Alhagi m`ourorum) بر خصوصیات جوانه‌زنی گندم (Triticum aestivum L.) و گلرنگ ((Carthamus tinctorius L.

دوره 7، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 103-116
نیر محمدخانی؛ رباب شهید

2.

ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه-های باکتری‌های Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 35-45
زهرا حبیبی؛ جاوید ایمان پور نمین؛ زهره رمضانپور

3.

بررسی تأثیر عصاره آبی سان‌همپ (Crotalaria juncea) و یولاف (Avena sativa L.) بر جوانه‌زنی علف‌هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis)

دوره 10، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-19
فاطمه احمدنیا؛ علی عبادی؛ مسعود هاشمی؛ اکبر قویدل؛ محمدتقی آل‌ابراهیم

4.

تاثیر حلال‌ بر خواص آنتی‌اکسیدانی جلبک‌های قرمز Gracilaria textorri، Gracilaria arcuata و Leveillea jungermannioides

دوره 10، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 37-53
سلیم شریفیان؛ مهران لقمانی

5.

تأثیر غلظت‌های کشنده و زیرکشنده حشره‌کش‌های بیسکایا®، نیم‌آزال® و تنداکسیر® روی آماره‌های زیستی زنبور پارازیتوئید Habrobracon hebetor (Hym.: Braconidae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، آذر 1397، صفحه 75-88
مرجان رضایی؛ مهدی غیبی؛ شهرام حسامی؛ هادی زهدی

6.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی توتیای دریایی Echinometra mathaei و خیار دریایی Holothuria leucospilota

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 81-101
ناصر عبیاوی؛ لاله رومیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب