1.

اثر افزودن سطوح مختلف گلبرگ زعفران بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی مرغ های تخم گذار

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 95-106
مهوش جباری نامرودی؛ مهران ترکی؛ حامد محمدی

2.

اثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 33-45
سمیرا نادری سهامی ضمیر؛ سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی

3.

اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 11-20
سید ناصر موسوی

4.

اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 93-106
پوریا عزیزی؛ سودابه مرادی

5.

تحلیل مصرف انرژی واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در ایران

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 53-61
رضا اسفنجاری کناری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب