1.

اثرات اسید آمینه تورین جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 2، تیر 1403، صفحه 49-65
وحید مرشدی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ امین اوجی فرد؛ ناصر آق؛ خالق مانعی؛ سید احمد قاسمی؛ نهضت بخشی؛ هادی ابراهیمی؛ رضوان تمدنی؛ شیرین حامدی؛ رضا باقرپور؛ فاطمه سلیمانی

2.

اثر محدودیت غذایی بر قابلیت هضم، آنزیم‌های گوارشی و صفات اقتصادی کرم ابریشم

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 25-34
سید حسین حسینی مقدم؛ داوود آزیدهاک؛ محمد قدمیاری؛ عباسعلی قیصری

3.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و میکروبیوتای روده بچه‌ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 27-38
الناز ناصری خلخالی؛ عباسعلی زمینی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ رضا طاعتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب