1.

اثر محدودیت غذایی بر قابلیت هضم، آنزیم‌های گوارشی و صفات اقتصادی کرم ابریشم

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 25-34
سید حسین حسینی مقدم؛ داوود آزیدهاک؛ محمد قدمیاری؛ عباسعلی قیصری

2.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و میکروبیوتای روده بچه‌ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 27-38
الناز ناصری خلخالی؛ عباسعلی زمینی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ رضا طاعتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب