1.

اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 39-49
حمیرا خالقی درمیان؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

2.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

3.

اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 31-38
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

بررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 89-101
هادی فرجی آروق؛ محمد رکوعی؛ مهدی جهانتیغ


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.