1.

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

2.

اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های اکسیداتیو، آنزیم های کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور

دوره 6، شماره 1، بهار 1399، صفحه 27-41
اسماعیل حسین نیا؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان ا... کاظمی

3.

اثر پیری تسریع شده بر جوانه‌زنی، رشد گیاهچه و برخی ترکیبات آنتی اکسیــدانی ژنوتیـپ‌های جـو

دوره 5، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 11-21
زهرا مرادیان؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده

4.

مقاله مروری- تأثیر نوتروپرایمینگ بر درصد جوانه‌زنی بذر و استقرار گیاهچه گیاهان زراعی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 117-131
سید محمدرضا احتشامی؛ هادی کیانی نژاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.