1.

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

2.

اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 27-41
اسماعیل حسین نیا؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان ا... کاظمی

3.

اثر اندازه ذرات گندم و سطوح مختلف مکمل آنزیمی بر عملکرد، صفات لاشه و ریخت شناسی روده باریک بلدرچین ژاپنی

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 65-79
سیامک مشاهیری؛ حسن درمانی کوهی

4.

اثر پیری تسریع شده بر جوانه‌زنی، رشد گیاهچه و برخی ترکیبات آنتی اکسیــدانی ژنوتیـپ‌های جـو

دوره 5، شماره 2، تیر 1397، صفحه 11-21
زهرا مرادیان؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده

5.

تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 55-67
غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده

6.

مقاله مروری- تأثیر نوتروپرایمینگ بر درصد جوانه‌زنی بذر و استقرار گیاهچه گیاهان زراعی

دوره 3، شماره 4، دی 1395، صفحه 117-131
سید محمدرضا احتشامی؛ هادی کیانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب