1.

اثرات فیزیولوژی- روانشناختی تمرینات تناوبی شدید و مصرف ویتامین E در موش های صحرایی سالمند آلزایمری شده با تری متیل تین

دوره 11، شماره 2، مهر 1400، صفحه 57-76
امیدرضا صالحی؛ داریوش شیخ الاسلامی وطنی؛ سید علی حسینی

2.

اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 1-10
شاهین کردرستمی؛ مسعود هدایتی فرد؛ مجتبی کشاورز دیوکلائی؛ روح الله جوادیان؛ کیوان حضائی

3.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

4.

اثر برخی منابع آنتی‌اکسیدانی بر کاهش مسمومیت سالینومایسین در جوجه‌های تخم‌گذار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 57-68
محمد رشیدی فتح آبادی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

5.

اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 15-25
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفی‌لو

6.

اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 23-33
حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری

7.

تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 63-74
مهرداد محمدی دوست؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ فاطمه حکمت‌پور؛ محمد خسروی؛ تکاور محمدیان؛ لفته محسنی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب