1.

اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72
مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی

2.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

3.

اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی

دوره 1، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 43-53
امیرحسین عابدینی؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

4.

اثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 59-69
تقی قورچی؛ سیداسماعیل رضوی؛ هادی بهزاد؛ عطیه مهرابی؛ روح الله مستانی

5.

تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 53-61
مقداد جهانی مقدم؛ حمید امانلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب