| تعداد نشریات | 32 |
| تعداد شمارهها | 816 |
| تعداد مقالات | 7,895 |
| تعداد مشاهده مقاله | 37,281,867 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,355,289 |
| 1. | اثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی | |
| دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 61-72 | ||
| مقصود بشارتی؛ ولی گوزل پور؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی | ||
| 2. | اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک | |
| دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54 | ||
| نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش | ||
| 3. | اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی | |
| دوره 1، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 43-53 | ||
| امیرحسین عابدینی؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران | ||
| 4. | اثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی | |
| دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 59-69 | ||
| تقی قورچی؛ سیداسماعیل رضوی؛ هادی بهزاد؛ عطیه مهرابی؛ روح الله مستانی | ||
| 5. | تعیین تجزیه پذیری شکمبه ای کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به روش کیسه های نایلونی | |
| دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 53-61 | ||
| مقداد جهانی مقدم؛ حمید امانلو | ||