1.

اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 27-41
اسماعیل حسین نیا؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان ا... کاظمی

2.

اثرات گرسنگی و راهبرد‌های تغذیه ای بر شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی روسی (Acipenser gueldenstaedtii)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 57-68
محمود علیزاده افشار؛ حسین خارا؛ بهرام فلاحتکار

3.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18
علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا

4.

اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 83-100
سیده فاطمه میرفلاح؛ حسین خارا

5.

تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 71-83
سامان درویشی؛ حسین خارا؛ محدثه احمد نژاد

6.

مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 65-78
عباس همرنگ امشی؛ حسین خارا؛ امیر هوشنگ بحری؛ فلورا محمدی زاده؛ عباس حسنی نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب