1.

Evaluating detoxification properties of pumpkin pectin and pectin-enriched foods via bioassay

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 مهر 1404
Sanavar Azimova؛ Farrukh Makhmudov؛ Sholpan Amanova؛ Gulnara Altynbayeva؛ Damira Tattibayeva؛ Zulfiya Konarbayeva؛ Aiman Toktamyssova؛ Serik Abdreshov؛ Assel Tautayeva

2.

Mathematical Modeling and Optimization of Technological Modes for Obtaining Pectin from Melon

دوره 23، شماره 2، تیر 2025، صفحه 447-461
Zaira Uikassova؛ Auelbek Iztayev؛ Sanavar Azimova؛ Zulfiya Konarbayeva؛ Sultan Sabraly؛ Aibala Taspoltayeva؛ Khussainova Sunita


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب