1.

Ensuring quality and safety in the production and storage of poultry meat

دوره 22، شماره 5، اسفند 2024، صفحه 1271-1277
Raushangul Uazhanova؛ Zamzagul Moldakhmetova؛ Ulbala Tungyshbayeva؛ Raushan Izteliyeva؛ Sholpan Amanova؛ Galymbek Baimakhanov؛ Shakhsanam Seksenbay؛ Sultan Sabraly

2.

Sustainable gastronomy: Realizing environmental benefits through plant-based proteins and smart packaging innovations

دوره 22، شماره 3، مهر 2024، صفحه 753-761
Ainur Zheldybayeva؛ Sanavar Azimova؛ Yerkin Yerzhigitov؛ S.N. Abdreshov؛ Sholpan Amanova؛ Bagimkul Tnymbayeva؛ Elmira Moldasheva؛ Zhaxylyk Almanov


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب