1.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

2.

اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 13-25
فرانک دوستی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ آرش آذرفر

3.

اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی

دوره 1، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 43-53
امیرحسین عابدینی؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

4.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

5.

اثر جایگزینی سطوح مختلف کاه ‌گندم با گیاه ‌پنبه بر عملکرد، قابلیت ‌هضم، فراسنجه‌های خونی و رفتار نشخوار در میش‏های دالاق

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 63-72
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محبوبه شاهی

6.

اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 31-42
مصطفی حسین آبادی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ عبداالحکیم توغدری

7.

اثر غنی ‫سازی شیر با عسل طبیعی بر عملکرد، قابلیت هضم، متابولیت‫ های خون و شاخص ‫های رشد اسکلتی گوساله ‫های شیرخوار هلشتاین

دوره 12، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 79-88
زهرا رجب پور؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی

8.

اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 57-64
تقی قورچی؛ آمنه جمشیدی رودباری؛ محسن سمیعی زفرقندی

9.

اثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 59-69
تقی قورچی؛ سیداسماعیل رضوی؛ هادی بهزاد؛ عطیه مهرابی؛ روح الله مستانی

10.

اثر متیونین و کولین محافظت نشده بر مصرف خوراک، رشد، قابلیت هضم، امتیاز مدفوع، متابولیت های خون و رفتار مصرف خوراک گوساله های شیرخوار

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 31-41
تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ عبدالحکیم توغدری

11.

اثر مقادیر مختلف و اندازه ذرات کانی های آلومینوسیلیکاته و گلاکونیت ‎بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی گوسفند دالاق

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 21-37
مرتضی قاسمی هدک؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران؛ احمد طاطار؛ بهنام قربانی

12.

بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 1-11
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری

13.

تاثیر استفاده از شکل‌های مختلف کروم بر متابولیت‌‫های خون و فراسنجه‌‫های‬ شکمبه-ای میش‌های افشار در دوره‌ی انتقال و بره‌های آن‌ها تحت تاثیر تنش گرمایی‬‬

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آبان 1402
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبداالحکیم توغدری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب