1.

بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 123-130
سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی؛ چنگیز مخدوم؛ پگاه فرهنگ

2.

تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP

دوره 2، شماره 2، مهر 1395، صفحه 1-9
سهراب احمدی وند؛ سهیل ایگدری؛ مظاهر زمانی گندمانی

3.

تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 15-25
محمدامین زرینی؛ سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب