1.

ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ‌های گندم نان با استفاده از شاخص‌های تحمل به تنش

دوره 4، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 103-114
امیر قلی‌زاده؛ حمید دهقانی؛ جان دوراک

2.

ارزیابی ژنتیکی عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک گندم نان ایرانی تحت شرایط بدون تنش و تنش شوری در مزرعه با استفاده از روش جینکز-هیمن

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 155-169
امید علی اکبرپور؛ حمید دهقانی

3.

شناسایی ژنوتیپ‌های متحمل به شوری و بررسی رابطه بین عملکرد و اجزای آن در گندم نان

دوره 8، شماره 3، آذر 1397، صفحه 321-332
امیر قلی زاده؛ حمید دهقانی؛ اشکبوس امینی سفیداب؛ امیدعلی اکبرپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب