1.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 55-64
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

2.

اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-9
معصومه ماچانلو؛ علی حاجی بگلو؛ عبدالمجید حاجی مرادلو

3.

اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-14
علی حاجی بگلو؛ معصومه ماچانلو؛ محمد مازندرانی؛ محمد سوداگر

4.

تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-8
علی حاجی بگلو؛ عبدالرحمان مخمی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حسین رحمانی

5.

تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 15-24
ساناز عالیه؛ علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر

6.

مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi)

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 43-51
علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر؛ محمد مازندرانی؛ معصومه ماچانلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب