1.

اثر زمان و مقدار تزریق ویتامین AD3E در اواخر آبستنی بر کیفیت آغوز، غلظت فراسنجه‌های پلاسما و وضعیت آنتی‌اکسیدانی میش‌های افشاری و بره‌های آنها

دوره 13، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 49-67
فردین شهبازی؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد شمس الهی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی محمدی

2.

اثر نوع دانه (ذرت یا جو) و نسبت پروتئین غیر قابل تجزیه به قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی گوساله‌های هلشتاین

دوره 9، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-75
کلثوم باسره؛ فرشید فتاح نیا؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ احمد احمدیان

3.

برهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره‌ بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برون‌تنی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 71-83
سارا حسنی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ شهریار کارگر؛ فاطمه رؤف فرد

4.

تعیین ترکیبات شیمیایی، انرژی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای پسمانده‌های میوه و تره‌بار در گوسفندان فیستولادار کردی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 13-23
سید غلامرضا موسوی؛ حمید محمدزاده؛ فرشید فتاح‌نیا؛ علی‌نقی شکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب