1.

اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 83-92
فاطمه رضائی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

2.

اثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به بره‌های پرواری بر فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌های شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 29-39
پروین علی‌میرزایی؛ مرتضی چاجی

3.

اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 63-72
زهره شهریاری؛ طاهره محمدابادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

4.

استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره

دوره 11، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 21-36
فرشته وفایی؛ مرتضی چاجی

5.

تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 51-62
مرتضی چاجی؛ حسن خنیفر

6.

تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 57-69
حسن خنیفر؛ مرتضی چاجی

7.

تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 23-30
پیمان عینی پور؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

8.

عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 1-12
عزیز رضائی صالح بابری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب