1.

اثر افزودن پودر گیاهان رزماری (Rosmarinus officinalis) و آویشن (Zataria multiflora) به جیره غذایی بر بافت روده بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با خوراک آلوده به علف کش رانداپ

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 59-80
مجید پرمحمدی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

2.

اثر پودر آویشن و رزماری بر بهبود سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره غذایی آلوده به سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 49-65
ساناز سلیمی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سید میثم ابطحی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

3.

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

4.

اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 103-120
دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی

5.

تعیین نیاز غذایی شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus) جوان به کولین در سامانه آبزی‌پروری مداربسته

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 41-62
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ احمد ایمانی؛ فرزانه نوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب