1.

اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 63-84
منا تفانی؛ نسیم زنگویی؛ امیر پرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی؛ محمد جواد ایمانی

2.

اثرات سطوح مختلف زئوتن در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و عملکرد سیستم ایمنی ماهی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio)

دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 103-128
محمد جواد ایمانی؛ نسیم زنگویی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی

3.

تاثیر جایگزینی پودر ماهی با پودر ضایعات مرغ بر کارایی رشد، شاخص‌های خونی و ترکیب بیوشیمیایی سرم ماهی صبیتی (Sparidentex hasta, Valenciennes 1830)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 87-114
فاطمه حکمت پور؛ پریتا کوچنین؛ جاسم غفله مرمضی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب