تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 703 |
تعداد مقالات | 6,613 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,127,063 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,184,141 |
1. | اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجههای گوشتی | |
دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 15-25 | ||
محمد مرادی؛ شهریار مقصودلو؛ فرامرز رستمی؛ یوسف مصطفیلو | ||
2. | اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی | |
دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 23-37 | ||
رضا صلاحی مقدم؛ شهریار مقصودلو؛ یوسف مصطفی لو؛ محمدحسین شهیر؛ جواد بیات کوهسار | ||