تعداد نشریات | 31 |
تعداد شمارهها | 708 |
تعداد مقالات | 6,652 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,194,113 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,306,739 |
1. | بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان | |
دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 43-55 | ||
محدثه اسمعیل زاده؛ هانیه رستم زاد؛ آریا باباخانی | ||
2. | پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک | |
دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-14 | ||
فریده فلاحت گر خمیران؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ هانیه رستم زاد | ||
3. | تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال | |
دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 61-72 | ||
هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی | ||