1.

بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 29-45
حسین گورانی‌نژاد؛ نرگس جوادزاده؛ مجتبی علیشاهی

2.

بررسی اثر ماده بیهوشیMS222 بر شاخص‌های خونی ماهی شیربت (Arabibarbus grypus) در غلظت‌های بیهوش کننده و کشنده

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 51-74
زینب مانگشتی؛ نرگس جوادزاده؛ حدیده معبودی

3.

مقایسه سیلافین استخراج شده از دو ریزجلبک Chaetoceros calcitrans و Chaetoceros muelleri

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 17-30
سعد بازیار؛ منصوره قائنی؛ نسرین چوبکار؛ نرگس جوادزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب