1.

اثرات استفاده توام از عصاره برگ زیتون (Olea europaea) و زیره سبز (Cumin cyminum) بر شاخص‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 137-161
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ الهام پایندان؛ مهرنوش ابراهیمی

2.

پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 87-106
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ مازیار کمالی؛ فاطمه بای

3.

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و منابع مختلف کربن بر برخی شاخص‌های ایمنی موکوس، آنزیم‌های کبد و جمعیت باکتری اسید لاکتیک بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم بیوفلوک

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 67-90
علیرضا ابراهیمی؛ رضا اکرمی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ زهرا غیاثوند؛ هادی کوهساری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب