1.

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

2.

اثر افزودن ترکیبی از اسیدهای آلی پوشش دار شده در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و فلور میکروبی روده کوچک جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-25
مطهر رهنمای قلعه رودخانی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

3.

اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 27-36
اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی

4.

اثر افزودنی های گیاهی تجاری کوکسان، اوایکس پلنت و انتکس در آب و خوراک بر عملکرد رشد، ریخت شناسی و میکروفلور روده و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 1-14
نسترن زیرانی؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

5.

اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 15-26
حسن صفری؛ مازیار محیطی اصلی؛ فاطمه محمد پور

6.

اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 23-32
سمیه مهدی زاده؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

7.

اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1-11
مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

8.

بررسی اثرات مکمل جیره ای عصاره آویشن شیرازی و دوره های زمانی استفاده از آن روی عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 35-46
فاطمه محمدپور؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

9.

ریزپوشانی اسانس مرزه خوزستانی با آلژینات: اثر بر عملکرد رشد، پایداری اکسیداتیو گوشت و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 43-55
فاطمه رحیم پور؛ مازیار محیطی اصلی؛ مجید متقی طلب؛ اردشیر محیط


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب