1.

اثر عصاره اتانولی گیاه شوید (Anethum graveolens) بر رشد، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 129-150
رضا ذیلاب سندیجانی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیر حسین اسماعیلی تمندگانی

2.

مطالعه بیان ژن‌های پرتوانی در مراحل مختلف تکوین جنینی ماهی گورخری (Danio rerio)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 93-111
امیر حسین اسماعیلی؛ محمدرضا کلباسی؛ حسین بهاروند؛ سیده نفیسه حسنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب