1.

اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 13-25
امیر ویسی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ غلامرضا رفیعی؛ عبدالصمد کرامت

2.

استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 131-145
حسین برغمان؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

3.

تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 1-14
مهسا خوش باور رستمی؛ حسین اورجی؛ حسینعلی خوش باور رستمی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

4.

تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 51-64
بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسین اورجی؛ محمد کاظمی فرد؛ سلیمان محجوب

5.

مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 101-113
عباس گرایلی افرا؛ مسعود درودی؛ مسعود درودی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ رضا صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب