1.

استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 131-145
حسین برغمان؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

2.

تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 1-14
مهسا خوش باور رستمی؛ حسین اورجی؛ حسینعلی خوش باور رستمی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

3.

مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 101-113
عباس گرایلی افرا؛ مسعود درودی؛ مسعود درودی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ رضا صفری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.