1.

اثر افزودن بیوچار در جیره‌های حاوی پروبیوتیک بر متغیرهای تخمیر برون‌تنی، شاخص‌های سلامت، باکتری‌های رکتوم و آنزیم‌های خون گوساله‌های هلشتاین

صفحه 1-19
محمدحسین سیرجانی؛ جواد رضائی؛ مجتبی زاهدی فر؛ یوسف روزبهان

2.

استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره

صفحه 21-36
فرشته وفایی؛ مرتضی چاجی

3.

ارزیابی ژنتیکی تعداد تلقیح منجر به آبستنی در گاوهای شیری ایران با و بدون استفاده از داده‌های سانسور شده

صفحه 37-46
مرضیه عطاپور؛ محمد رزم کبیر؛ مرتضی مختاری

4.

نشانه‌های انتخاب مرتبط با صفت تعداد بره در هر نوبت زایش میش‌های بلوچی

صفحه 47-60
محمد مهدی کثیریان؛ محسن قلی زاده؛ قدرت الله رحیمی میانجی؛ محمد حسین مرادی

5.

بررسی بیوانفورماتیکی تغییرات بیان رونوشت ژن‌های شیردان به آلودگی انگل Heamonchus contortus در گوسفندان مقاوم و حساس

صفحه 61-75
رامین صیقلانی؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ فرجاد رفیعی؛ مجید متقی طلب؛ میثم گلین شریفدینی

6.

تخمین فراسنجه های ژنتیکی برای صفات مرتبط با کیفیت خارجی و داخلی تخم در بلدرچین‏های ژاپنی وحشی و سفید

صفحه 77-89
یاسین شهرکی؛ ابوالقاسم سراج؛ ندا فرزین

7.

اثر تغذیه سطوح مختلف اسید آمینه ایزولوسین بر غلظت پروتئین همولنف و رشد غدد هیپوفارنژیال در زنبوران کارگر (Apis mellifera)

صفحه 91-102
حامد واعظی؛ کامران رضایزدی؛ غلامعلی نهضتی؛ وحید قربانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب