1.

استفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 1-7
فرشته کنعانی سرچشمه؛ عبدالاحد شادپرور؛ نوید قوی حسین زاده؛ ساحره جوزی شکالگورابی

2.

اثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی بوقلمون‌های گوشتی

صفحه 9-17
علی نوبخت؛ باقر امیری داش‌‌آتان

3.

اثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخمگذار تجارتی

صفحه 19-27
فرزانه ستاری نجف آبادی؛ حسین مروج؛ ابوالفضل زالی

4.

اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 29-38
سید محمد حسینی؛ محسن آملی؛ سید جلال مدرسی

5.

اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی

صفحه 39-50
شکوه اسدی فیروزآبادی؛ کامران طاهرپور

6.

اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 51-60
جلال سالاری؛ محمد یگانه پرست؛ فاطمه صاحبی اعلا؛ مجید کلانتر نیستانکی

7.

اثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد

صفحه 61-68
پری روستا؛ اردشیر محیط؛ محمد روستائی علی مهر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب