1.

ارزیابی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده با سطوح مختلف گلوکز و نشاسته ذرت

صفحه 1-19
رضا طاعتی؛ محمود محسنی؛ فروزان درخشان نیا

2.

بررسی کیفی ساپونین استخراج‌ شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni

صفحه 21-36
زهرا سالاری؛ ایمان سوری‌نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف‌زادی

3.

مقایسه بافتی ساختار روپوش در دوکفه‌ای مرواریدساز Pinctada radiata و دوکفه‌ای خوراکی Saccostrea cucullata

صفحه 37-58
فاطمه پرویزی؛ احمد نوری؛ محمد شریف رنجبر

4.

تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus)

صفحه 59-68
زینب حنایی کاشانی؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید زادمجید؛ محمد مازندرانی

5.

توالی‌یابی و بررسی الگوی بیان ژن CYP1A در اندام‌های مختلف ماهی گل‌خورک (Periophthalmus waltoni) در شرایط طبیعی

صفحه 69-86
سید احمد قاسمی؛ عبدالعلی موحدی‌نیا؛ نگین سلامات؛ بهرام کاظمی

6.

پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

صفحه 87-106
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ مازیار کمالی؛ فاطمه بای

7.

تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 107-125
هوشنگ یگانه راسته‌کناری؛ حبیب وهابزاده رودسری؛ محمد علی یزدانی ساداتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب