1.

تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی

صفحه 1-10
شهریار کارگر؛ مرضیه مکرم

2.

ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری

صفحه 11-28
هوشنگ دهقان زاده؛ سید ضیاء الدین میرحسینی؛ مصطفی قادری زفره‌یی؛ حسن توکلی؛ سعید اسماعیل خانیان

3.

شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا

صفحه 29-41
مجید پسندیده؛ قدرت رحیمی میانجی؛ محسن قلی زاده؛ لوکا فونتانزی

4.

اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان

صفحه 43-52
بهاره اعتقادی؛ نوید قوی حسین زاده؛ عبدالاحد شادپرور

5.

اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین

صفحه 53-62
محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

6.

اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش

صفحه 63-72
زهره شهریاری؛ طاهره محمدابادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

7.

اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 73-83
غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر

8.

بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک

صفحه 85-93
محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان؛ آزاده صنعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب