1.

مطالعه اثر متقابل ژنوتیپ × محیط در ژنوتیپ‌های برنج از طریق GGE بای‌پلات

صفحه 1-14
مهرزاد اله قلی پور

2.

ویژگیهای بیوشیمیایی و بیان برخی از ژن‌های مسیر اکسیداتیو در برنج (Oryza sativa L) تحت شرایط تنش شوری

صفحه 15-30
مجتبی کردرستمی؛ بابک ربیعی؛ سید حسن حسنی کومله

3.

ارزیابی تحمل به شوری تعدادی از ژنوتیپ‌های برنج تحت شرایط غرب استان گیلان (آستارا)

صفحه 31-41
فرزین سعیدزاده؛ رضا تقی زاده؛ الشاد قربان اف

4.

اثر سیستم‌های کشت و تغذیه برگی با کود روی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آب مصرفی برنج

صفحه 43-55
احمد رمضانی؛ علی سروش زاده؛ محمود صلحی

5.

برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین × تستر

صفحه 57-64
غفار کیانی؛ عباس حاجی‌پور

6.

تنوع آللی ژن های زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین در گندم‌های پاییزه بومی ایران

صفحه 65-77
فاطمه شریعت؛ سید ابوالقاسم محمدی؛ مجید نوروزی؛ مصطفی ولی زاده

7.

تأثیر سیستم‌های مختلف خاک ورزی و میزان بقایای گیاهی بر کارآیی جذب و مصرف نیتروژن در گندم(Triticum aestivum L.)

صفحه 79-88
الناز ابراهیمیان؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ سرور خرم دل؛ علیرضا بهشتی

8.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد گندم در پاسخ به کاهش کود نیتروژن و بذر مصرفی تحت شرایط کشاورزی پایدار

صفحه 89-103
داود امیدی نسب؛ محمد حسین قرینه؛ عبدالمهدی بخشنده؛ مهران شرفی‏ زاده؛ علیرضا شافعی‏ نیا

9.

بررسی اثر اسید هیومیک و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم تحت شرایط تنش خشکی در منطقه شهر ری

صفحه 105-117
علیرضا پازکی

10.

اثر کود زیستی فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 119-132
پیمان شریفی؛ مجتبی عادلی نسب


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب