1.

JAPB Cover Page-Farsi-V4-N4

صفحه 1-9

2.

شناسایی و آنالیز توالی cDNA کد کننده پروتئین شوک حرارتی 90 کیلو دالتون (Hsp90) در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحه 1-12
مریم ایزددوست کردمحله؛ حسین غفوری؛ سجاد صاری‌خان؛ بهروز حیدری

3.

غیرفعال‌سازی ویروس Rhabdovirus carpio (ویروس ویرمی بهاره کپور) با استفاده از نانوذرات نقره در سلول‌های رده EPC

صفحه 13-28
بابک رمضانی عاقله؛ محدث قاسمی؛ حجت‌اله زمانی

4.

بررسی اثر تجویز خوراکی سطوح مختلف پروبیوتیک Lactobacillus casei بر برخی آنزیم‌های گوارشی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد

صفحه 29-45
حسین گورانی‌نژاد؛ نرگس جوادزاده؛ مجتبی علیشاهی

5.

برآورد نسبی پتانسیل‌های ژنتیکی خنثی و تنوع سازشی در جمعیت‌های پرورشی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کشور

صفحه 47-68
الهام جرفی؛ محمدرضا کلباسی؛ مجید صادقی‌زاده؛ سیروس امیری‌نیا

6.

اثرات جایگزینی روغن‌های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم‌های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 69-88
ایمان زارع حقیقی؛ افشین قلیچی؛ سارا جرجانی

7.

کارآیی مواد زیست‌فعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانس‌های گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix

صفحه 89-110
سید مهدی اجاق؛ اسماعیل عبداله‌زاده؛ بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ رویا خسروی قلعه

8.

بررسی اثر محافظتی ویتامین C بر شکستگی DNA در سلول‌های آبشش و کبد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت‌های مختلف نانوذره اکسید روی (ZnO)

صفحه 111-132
الهه چهارده بالادهی؛ علی اکبر هدایتی؛ حامد کلنگی میاندره؛ طاهره باقری

9.

JAPB Cover Page-English-V4-N4

صفحه 1-6


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب