1.

اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن

صفحه 1-10
مریم نوبخت؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

2.

اثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار

صفحه 11-20
سید ناصر موسوی

3.

قابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن

صفحه 21-33
روح اله کامیاب کلانتری؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضایلی

4.

مقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه

صفحه 35-47
خلیل زابلی

5.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عمل‌آوری شده با پرتو الکترون

صفحه 49-57
مهدی سبحانی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ یوسف مهمان نواز

6.

اثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی

صفحه 59-69
تقی قورچی؛ سیداسماعیل رضوی؛ هادی بهزاد؛ عطیه مهرابی؛ روح الله مستانی

7.

اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی

صفحه 71-82
علی توحیدی؛ رضا راه چمنی؛ جواد بیات کوهسار؛ داوود علی ساقی

8.

اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری

صفحه 83-92
فاطمه رضائی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

9.

بررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مولفه های واریانس و وراثت پذیری صفت تولید تخم تجمعی

صفحه 93-105
ندا فرزین؛ ابوالقاسم سراج


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب