1.

بررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشت‏نی مرغان تخم‏گذار تغذیه شده با مکمل‏های آنتی‏بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری‏بیوتیک

صفحه 1-11
مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

2.

بررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

صفحه 13-24
کیوان شهسواری

3.

اثر مکمل جیره ای پری بیوتیک و اسیدهای آلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت‌شناسی روده جوجه های گوشتی

صفحه 25-35
محمد ساجد؛ مسعود جعفری؛ ساسان خجسته

4.

مقایسه پیشرفت ژنتیکی در تولید شیر گاو هلشتاین در ایران ناشی از آزمون نتاج و انتخاب ژنومی و اثر تعداد گاو نر جوان بر آن

صفحه 37-45
رباب آران اردبیلی؛ عبدالاحد شادپرور؛ ساحره جوزی شکالگورابی

5.

بررسی چند شکلی ژن های گیرنده لپتین و گیرنده ملانوکورتین4 با استفاده از نشانگر PCR-SSCP در گاوهای بومی استان گیلان

صفحه 47-59
عباس شیبک؛ سید ضیاالدین میرحسینی؛ محمدباقر منتظر تربتی؛ محمود حسیندخت

6.

مقایسه بیان ژن های لاکتوفرین و TLR4 در سلول های سوماتیک شیر گاو هلشتاین، بومی گیلان و آمیخته‌های حاصل از آنها

صفحه 61-71
پری ناز رضوانی؛ سید حسین حسینی مقدم؛ میثاق مریدی؛ محمد روستایی علی مهر

7.

مدل‌سازی راندمان انرژی در تولید مرغ گوشتی به کمک رویکرد شبکه‌های عصبی مصنوعی پرسپترون (مطالعه موردی: استان اردبیل)

صفحه 73-85
سماء عمید؛ ترحم مصری گندشمین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب