1.

اثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری

صفحه 1-13
مهدی بابایی؛ یدالله چاشنی دل؛ عیسی دیرنده

2.

اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری

صفحه 15-26
حسن صفری؛ مازیار محیطی اصلی؛ فاطمه محمد پور

3.

اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

صفحه 27-37
مختار فتحی؛ محمد حیدری

4.

اثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجه‎های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‏های گوشتی در جیره بر پایه گندم

صفحه 39-51
کبری سلامی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محمد رضا قربانی

5.

اثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

صفحه 53-62
علیرضا سقائی؛ میرداریوش شکوری

6.

اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

صفحه 63-75
حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران

7.

بررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی

صفحه 77-88
جواد احمدپناه؛ عبدالاحد شادپرور؛ نوید قوی حسین زاده؛ عباس پاکدل

8.

بررسی بهره وری کل عوامل تولید و عوامل موثر بر آن در واحدهای پرورش کرم ابریشم استان مازندران

صفحه 89-96
عبداله عابدی پریجایی؛ محمد کریم معتمد؛ محمد کاوسی کلاشمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب