دوره و شماره: دوره 2، شماره 3، زمستان 1394، صفحه 35-43  XML

1

تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

تغذیه و بیوشیمی آبزیان
صفحه 1-21
رضا حسام پور؛ رضا ملک زاده ویایه؛ پروین شورنگ؛ محمدجواد محمدی؛ دانش مددپور داریونی

2

اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi)

تغذیه و بیوشیمی آبزیان
صفحه 23-34
عبدالعلی راهداری؛ علی خسروانی زاده؛ حسینعلی دهمرده؛ احمد قرایی؛ جواد میردار هریجانی

3

خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات

تغذیه و بیوشیمی آبزیان
صفحه 35-43
سید ولی حسینی؛ فرزانه صیادی؛ کبری ضیایی

4

مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی

تغذیه و بیوشیمی آبزیان
صفحه 45-55
سید ولی حسینی؛ آریا باباخانی لشکان؛ امین اوجی فرد

5

تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزل‌آلای ‌رنگین ‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی

تغذیه و بیوشیمی آبزیان
صفحه 57-67
حسین آدینه؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ محمد فرهنگی؛ سمیرا جعفریان

6

اثرات مستقل و ترکیبی نایسین Z و سدیم سیترات بر روی شاخص‌های شیمیایی و جمعیت باکتری‌های تولید کننده اسید لاکتیک مزوفیل و سرمادوست فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii) طی نگهداری در دمای C° 4

تغذیه و بیوشیمی آبزیان
صفحه 69-84
مسعود هدایتی فرد؛ مژگان علی نژاد؛ مسعود هاشمی کروئی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.