حسین پور زلتی, علی, سهرابی لنگرودی, تورج, سید حسنی, میرحامد, منصف شکری, مریم. (1404). تاثیر غلظت‌های مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و گوارشی بچه فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(2), 43-70. doi: 10.22124/japb.2024.27300.1538
علی حسین پور زلتی; تورج سهرابی لنگرودی; میرحامد سید حسنی; مریم منصف شکری. "تاثیر غلظت‌های مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و گوارشی بچه فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13, 2, 1404, 43-70. doi: 10.22124/japb.2024.27300.1538
حسین پور زلتی, علی, سهرابی لنگرودی, تورج, سید حسنی, میرحامد, منصف شکری, مریم. (1404). 'تاثیر غلظت‌های مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و گوارشی بچه فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 13(2), pp. 43-70. doi: 10.22124/japb.2024.27300.1538
حسین پور زلتی, علی, سهرابی لنگرودی, تورج, سید حسنی, میرحامد, منصف شکری, مریم. تاثیر غلظت‌های مختلف پروتئین هیدرولیز شده در جیره غذایی بر فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و گوارشی بچه فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; 13(2): 43-70. doi: 10.22124/japb.2024.27300.1538


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب