امیری سندسی, سید افشین, بورانی, محمدصیاد, اکبری نرگسی, عرفان, شریفیان, منصور, حافظیه, محمود, میر هاشمی نسب, سید فخرالدین. (1404). تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سویا و کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد وترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/janb.2025.29087.1262
سید افشین امیری سندسی; محمدصیاد بورانی; عرفان اکبری نرگسی; منصور شریفیان; محمود حافظیه; سید فخرالدین میر هاشمی نسب. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سویا و کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد وترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, -. doi: 10.22124/janb.2025.29087.1262
امیری سندسی, سید افشین, بورانی, محمدصیاد, اکبری نرگسی, عرفان, شریفیان, منصور, حافظیه, محمود, میر هاشمی نسب, سید فخرالدین. (1404). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سویا و کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد وترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/janb.2025.29087.1262
امیری سندسی, سید افشین, بورانی, محمدصیاد, اکبری نرگسی, عرفان, شریفیان, منصور, حافظیه, محمود, میر هاشمی نسب, سید فخرالدین. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سویا و کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد وترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): -. doi: 10.22124/janb.2025.29087.1262


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب