یگانه, سکینه, نوروزی, فاطمه, فیروز بخش, فرید, ادهمی, بتول. (1404). اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287
سکینه یگانه; فاطمه نوروزی; فرید فیروز بخش; بتول ادهمی. "اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, -. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287
یگانه, سکینه, نوروزی, فاطمه, فیروز بخش, فرید, ادهمی, بتول. (1404). 'اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287
یگانه, سکینه, نوروزی, فاطمه, فیروز بخش, فرید, ادهمی, بتول. اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت‌قد (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): -. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب