نوروزی, فاطمه, یگانه, سکینه, فیروز بخش, فرید, ادهمی, بتول. (1404). اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), 37-51. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287
فاطمه نوروزی; سکینه یگانه; فرید فیروز بخش; بتول ادهمی. "اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 2, 1404, 37-51. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287
نوروزی, فاطمه, یگانه, سکینه, فیروز بخش, فرید, ادهمی, بتول. (1404). 'اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), pp. 37-51. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287
نوروزی, فاطمه, یگانه, سکینه, فیروز بخش, فرید, ادهمی, بتول. اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; 11(2): 37-51. doi: 10.22124/janb.2025.30129.1287


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب