Jamshidi, Shirin. (1404). Confirming cosmetics products made with caviar extract using the Syber Green Quantitative PCR technique. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), 1-8. doi: 10.22124/cjes.2025.8966
Shirin Jamshidi. "Confirming cosmetics products made with caviar extract using the Syber Green Quantitative PCR technique". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1404, 1-8. doi: 10.22124/cjes.2025.8966
Jamshidi, Shirin. (1404). 'Confirming cosmetics products made with caviar extract using the Syber Green Quantitative PCR technique', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. 1-8. doi: 10.22124/cjes.2025.8966
Jamshidi, Shirin. Confirming cosmetics products made with caviar extract using the Syber Green Quantitative PCR technique. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1404; (): 1-8. doi: 10.22124/cjes.2025.8966


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب