نجفی, حمید, رفیعی‌الحسینی, محمد, روشندل, پرتو, زینلی بروجنی, مریم. (1403). تأثیر غلظتهای متفاوت سه نوع کود حاوی عصاره جلبک‌دریایی بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بذر دان‌سیاه (Guizotia abyssinica (L.F) Cass) تحت شرایط تنش خشکی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), 61-75. doi: 10.22124/jms.2024.8787
حمید نجفی; محمد رفیعی‌الحسینی; پرتو روشندل; مریم زینلی بروجنی. "تأثیر غلظتهای متفاوت سه نوع کود حاوی عصاره جلبک‌دریایی بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بذر دان‌سیاه (Guizotia abyssinica (L.F) Cass) تحت شرایط تنش خشکی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 2, 1403, 61-75. doi: 10.22124/jms.2024.8787
نجفی, حمید, رفیعی‌الحسینی, محمد, روشندل, پرتو, زینلی بروجنی, مریم. (1403). 'تأثیر غلظتهای متفاوت سه نوع کود حاوی عصاره جلبک‌دریایی بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بذر دان‌سیاه (Guizotia abyssinica (L.F) Cass) تحت شرایط تنش خشکی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), pp. 61-75. doi: 10.22124/jms.2024.8787
نجفی, حمید, رفیعی‌الحسینی, محمد, روشندل, پرتو, زینلی بروجنی, مریم. تأثیر غلظتهای متفاوت سه نوع کود حاوی عصاره جلبک‌دریایی بر برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بذر دان‌سیاه (Guizotia abyssinica (L.F) Cass) تحت شرایط تنش خشکی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 11(2): 61-75. doi: 10.22124/jms.2024.8787


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب